SEO-SEA Optimalisatie

VanberghMedia verzorgt uw zoekmachine optimalisatie marketing campagnes.

Het doel van optimalisatie is om uw website bovenaan te krijgen in de zoekmachines. Het is zeer belangrijk om de zoekmachine te leren kennen. De meest gebruikte en ook de eerlijkste zoekmachine is Google. Wij baseren ons daarom vooral op deze (fantastische) zoekrobot. Uit ervaring weten we dat de rest van de zoekmachines volgt.

Inhoud en ontwerp

Een absolute basisvoorwaarde om van een website een hoogvlieger te maken in de zoekresultaten is dat hij gemaakt is volgens de regels van het goede vakmanschap. Dat betekent:

  • een website met sterke en degelijke inhoud makkelijk navigeerbaar via een duidelijke structuur en met oordeelkundige tekstkoppelingen
  • gebruiksvriendelijk en bruikbaar, een website waar een bezoeker iets aan heeft
  • goed leesbaar
  • in een heldere en foutloze taal
  • eerlijk opgesteld met de gebruiker als belangrijkste maatstaf
  • zonder trucjes en slinkse knepen om de positie in de zoekresultaten op te schroeven

 

Vanberghmedia Seo & Sea optimalisatie

Slechts deze websites verdienen het om geoptimaliseerd te worden. Websites die niet voldoen aan deze basisvoorwaarden qua ontwerp en inhoud moeten opnieuw ontworpen en hertekend worden. Wij kunnen dat doen voor u indien u dat wenst.

Waar wij niet aan beginnen zijn websites met racistische inhoud, aanstootgevende porno, illegale inhoud en kansspelen.

1. Online optimalisatie

Dat is wat wij doen voor u. Het betekent dat wij door een optimale “tuning” van uw website ervoor zorgen dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om hoog te scoren. Let goed op wat wij zeggen: wij maken uw website klaar om de race te winnen. Of de race effectief gewonnen wordt hangt van heel wat factoren af, o.a. van de concurrentie, maar vooral van de eigenaar in de eerste plaats. Optimalisatie is dus geen exacte wetenschap, wij garanderen niet dat u op nummer 1 zal staan over enkele maanden. Wij bezorgen u alleen de beste kansen en een goede conditie.

 

2. Off-line optimalisatie

Los van de inhoudelijke en technische ingrepen, kan uzelf enorm veel doen om uw website te promoten tot in de hoogste regionen. Veruit de belangrijkste methode hiervoor is verbetering van uw linkpopulariteit (“pagerank” zoals Google het noemt). Hoe meer andere websites naar u linken, hoe populairder Google uw website vindt, hoe hoger u op zijn podium komt. Wij geven u gratis enkele gouden maar zeer concrete tips.

 

3. Usability

Wij kunnen voor u ook een usability-rapport maken. Wat usability inhoudt leest u hier. Usability gaat hand in hand met ontwerp, inhoud en optimalisering.

Vraag vrijblijvend informatie en offerte op maat.